2 vildænder a ca. 750 g renset vægt 
20 g smør 
 
Sauce: 
8 friske blommer 
2 skalotteløg 
50 g smør 
¾ l vildtfond eller kalvefond 
 
Garniture: 
4 friske ferskener 
8 hele nelliker 
25 g smør 
 
Sæt ovnen på 225ºC, tør ænderne godt og gnid dem ind- og udvendigt med salt og peber.
Pensl dem med smeltet smør og anbring dem i et ovnfast fad.
Sæt ænderne i ovnen i ca. 45-50 min, tag dem ud og skær lårene fra og kom disse tilbage i ovnen i yderligere 10-15 min. 
Udpiblende saft skal være klar.
Hold ænderne varme under alufolie.
Udsten blommerne, smelt 40 g smør i en gryde og lad blommerne snurre heri et par minutter. 
Tilsæt godt halvdelen af fonden og lad den koge 5 min. med blommerne. 
Passér dem gennem en sigte.
Pil løgene og hak dem fint. 
Lad dem snurre i resten af smørret i en gryde og tilsæt derefter resten af vildtfonden og blommefonden. 
Lad saucen koge lidt ind og smag til med salt og peber. 
Skyl fersknerne og rids dem i skindet et par steder med en kniv. 
Knus de hele nelliker og drys dem over fersknerne. 
Stil fersknerne i et ovnfast fad, pensl dem let med smeltet smør, sæt fadet midt i ovnen og lad fersknerne mørne ca. 10. minutter. 
Server råstegte kartofler til.
Tips:  Hvis der ikke kan fås friske ferskner, så anvend ikke for søde pærer.