500 g røde linser
1 løg
1 persillerod
1 stærk chili, fx apache
½ liter grønsagsbauillon/vand
1 bdt bredbladet persille
10 vagtelæg - kogt smilende, hvis De tør, 2 ½ minut i kogende vand 
2 tsk stærk karry
Olivenolie, sukker, salt, peber
 
Skyl linserne. 
Skræl løg og persillerod og skær i små, pæne stykker. 
Hak chilien fint.
Sauter linser, karry, løg, persillerod og chili i en anelse olivenolie, til det lige er blankt, og hæld bouillonen/vandet på. 
Kog til linserne purerer af sig selv, ca. 20 minutter, der må gerne være både hele og purerede linser i suppen. 
Tilsæt evt lidt mere boullion/vand undervejs, hvis suppen bliver for tyk.
Smag til med lidt sukker og server med hakket persille og smilende vagtelæg.