Logo

Fyldte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte tomater

 

Den lette og friske model eller den fine og eksklusive model - vælg selv...

Til 4 personer. Tilberedningstid: 10 min.

#

4 store tomater

salt

125 g optøede ærter, frosne eller friskkogte

1 dl cremefraiche

2 tsk friskreven peberrod

*

Fyldte tomater

1. Skær et låg af tomaterne og skrab kød og kerner ud med en teske.

Drys tomaterne med salt og stil dem med bunden i vejret på et stykke køkkenrulle.

 

2. Rør cremefraichen med peberrod og vend ærterne i.

Fordel blandingen i tomaterne.

 

3. Hvis tomaterne ikke skal serveres straks, skal de stilles koldt.

 

4. Til den fine model sættes en kæmpereje ned i hver tomat og en tot dild.

Passer rigtig godt til fx kold kogt laks.

 

Fyldte tomater

 

Tips: se også opskrifter på bagte tomater:


Bagte tomater med flødeost og sennep


Bagte tomater med oksekødsfyld




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her