Logo

Irsk stuvning med kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g lammekød
1 l vand
4 løg
2 gulerødder
1 lille hvidkål
5 dl lammebouillon
500 g kartofler
salt og peber
2 tsk kommen
1 laurbærblad
½ bundtpersille

Skær kødet i tern der koges 10 minutter i vand.
Rens grønsagerne og skær dem i skiver.
Læg dem lagvis med kødet i en gryde.
Drys med krydderier. Hæld 5 dl suppe over.
Kog retten under låg i 45 minutter uden at røre rundt.
Smag den til og drys med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her