Logo

Vildtpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g dyrekød fra hals, ribben, bov  
300 g svinekød  
1 mellemstort løg  
2 skiver franskbrød udblødt i 1 dl mælk  
salt, peber  
5 knuste enebær  
2 æg  
evt. fløde  
130 g champignoner  
6-8 skiver bacon  
evt. rester af stegt eller kogt dyrekød 
 
Hak dyrekød, svinekød, løg og franskbrød 2-3 gange.
Rør det sammen med krydderier og æg og evt. lidt fløde.
Læg farsen, som skal være ret lind, i et smurt, ovnfast fad lagvis med
udskivede champignoner, bacon skåret i strimler og evt. rester af stegt
eller kogt dyrekød. øverst et lag fars med baconstrimler oven.
Bag postejen i ovnen ved 180ºC i 1-1 ¼ time.
Spis den kold eller lunken, garneret med tomatskiver med et tykt lag
hakket persille over og med en kinakålsalat med surmælksdresing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her