Logo

Hjemmelavet flæskesvær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk rå svær af svinekam skåret i ½ cm. strimler
salt

Kom strimlerne i letsaltet, kogende vand og giv dem et opkog.
Hæld sværene i en si og skyl dem med koldt vand.
Lad dem dryppe af.
Bland sværene med salt og læg dem i et ovnfast fad eller en foliebakke.
Stil dem midt i ovnen ved 200° i ca. 25 min. til de er sprøde.
Vend dem nogle gange.
Lad sværene dryppe af på køkkenrulle eller i en si.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her