4 steaks a 175 g skåret af oksetyndstegsfilet 
Marinade: 
2 dl rødvin 
3 kviste timian 
5 enebær 
10 peberkorn 
1 fed hvidløg 
Smør: 
5 spsk indkogt rødvinsmarinade 
40 g smør 
1 bdt persille 
Grillning: 
1-2 spsk olie 
salt 
spid: 
1 ¼ kg nye kartofler 
250 g perleløg 
250 g cherrytomater 
1 spsk olivenolie 
salt og peber 
12 grillspid 
4 kuvertbrød 
Marinering (6 timer før): 
Kog rødvin og krydderier i et par minutter. 
Afkøl marinaden helt. 
Kom de 4 steaks i en frysepose og hæld marinaden ned i posen således, at marinaden omslutter kødet og luk så posen tæt. 
Læg posen i køleskabet i ca 6 timer. 
Vin-Smør: 
Lad smørret blive blødt. 
Si marinaden fra de 4 steaks over i en gryde og kog den ind til ca. 5 spsk og afkøl den. 
Pisk så marinaden i smørret og tilsæt hakket persille.form kugler af vin-smørret og afkøl dem. 
Grøntsagsspid: 
Kog kartoflerne ca. 20 minutter og pil dem. 
Pil perleløg og skyl sherrytomaterne. 
Sæt kartofler,løg og tomater skiftevis på spiddene. 
Pensl spiddene med olie. 
Krydr med salt og peber. 
Grillning: 
Tænd grillen. 
Grill først grønsagsspiddene c. 5 minutter på hver side. 
Tør de 4 steaks i køkenrulle og pensl dem med olie. 
Grill dem 2 minutter på hver side afhængig af tykkelsen. 
Når der pipler lid rød kødsaft op er en steak medium. 
Når kødsaften er klar, er den gennemstegt. 
Drys med lidt salt. 
Varm kuvertbrødene på grillen til sidst og server dem til.