Logo

Rødbedesalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 små rødbeder
1 æble
10 - 12 store kapers
2 tsk dijonsennep
1 spsk hvidvinseddike
3 spsk koldpresset tidselolie
salt og peber

Skræl rødbeder og riv dem groft.
Blanchér rødbederne i kogende vand og afkøl dem i en sigte.
Skræl æblet og skær det i terninger.
Pisk sennep, eddike, salt, peber og olie sammen, vend dressingen med æbler, rødbede og kapers.
Servér godt brød til retten eller servér rødbedesalat og groft brød alene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her