Logo

Canapeer med leverpostej og saltagurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 runde skiver franskbrød
½ spsk smør eller margarine
¼ tsk paprika
75 g leverpostej
3 spsk piskefløde
½ dl finthakket agurk
4 oliven

Lav canapeer ved at stikke runde skiver ud af franskbrød fx med et glas.
Skorperne kan eventuelt tørres og bruges som rasp.
Bland fedtstof og paprika og smør brødet hermed.
Rør leverpostejen med fløden og tilsæt den hakkede saltagurk.
Sprøjt massen ud på brødet og pynt med oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her