1 liter yoghurt naturel 
300 gram agurk 
150 gram renset gulerod 
2-3 fed knust hvidløg 
2 ½ spsk  (jomfru)olivenolie 
1 - 2 tsk  lys vineddike 
2 tsk  korianderfrø 
frisk dild 
purløg 
salt og peber 
Hæld 1 liter yoghurt naturel et kaffefilter. 
Lad yoghurten dryppe af 5-6 timer. 
Hvis der er varme i køkkenet, så lad afdrypningen foregå i køleskabet. Afdryppet yoghurt kan opbevares tildækket i køleskabet.
Rør knust hvidløg sammen med olivenolie, eddike, salt og peber. 
Knus korianderfrø ret fint og rør dem i. 
Lad olieblandingen trække ca. 30 minutter.
Rør olieblandingen i den afdryppede yoghurt og lad yoghurten trække et par timer.
Halver agurken og skrab kernerne ud. 
Riv agurken og renset gulerod groft. Rør dem i yoghurten. 
Rør friskklippet dild i. 
Sæt igen yoghurten tildækket i køleskabet i ca. 30 minutter.
Rør yoghurten sammen og smag til med salt og peber. 
Server salaten i portioner eller i en stor skål. 
Drys med en blanding af fintklippet dild og purløg.