Logo

Letsprængt lammeryg i sennepsfløde med rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
Ca. 800 gram lammefilet, evt. med "ribben"
Ca. 50 gram salt til sprængning
1 spsk hel gul sennep
3 dl piskefløde
½ dl hvidvin
lidt grov sennep
30 små rødløg
1 lammefond
salt, peber
 
1. Drys fileten med salt og lad den stå i 4 timer.
Pocher den i ca. 10 min. og lad den. trække i 5 minutter.
 
2. Sennepsfløde: Kog sennepskornene i hvidvin, tilsæt fløde, smag til med grov sennep, salt og peber.
 
3. Pil rødløgene og kog dem i lamme­fond, til de er møre.
Jævn evt. lam­mefonden med lidt Maizena.
 
4. Anretning: Læg sennepsfløden på tallerkenen, anret den udskårne lammefilet herpå og læg rødløgene omkring.
Server evt. med kartofler og grønsager.
 
Tips: den viste tallerken med så kraftige farver, må stærkt frarådes.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her