
Tilpasset camping og Trangia sæt
 
250 g hakket oksekød 
½ bæger feta 
1 rød peber 
2 fed hvidløg 
1 æg 
½ dl hvedemel 
½ dl mælk 
Salt og peber 
Kartoffelsalat: 
300 g skrællede kartofler 
1 dl cremefraiche 
10 radiser 
1 tomat 
½ udstenet agurk (se nedenfor) 
1 bundt purløg 
Salt og peber 
  
Kog kartoflerne møre i saltet vand, og gerne i god tid, de skal nemlig køle af. 
Hak radiser, agurk og purløg. Skær tomaten i tern. 
Bland grønsagerne i creme fraichen. 
Når kartoflerne er kølet af, vendes de med blandingen. 
 
Rør kødfarsen sammen med smuldret feta, hakket hvidløg og rød peber. 
Tilsæt æg, mel, mælk, salt og peber. 
Form farsen til dellerne og steg dem på panden i lidt smør og olie, ca. 5 min. på hver side. 
 

 

Brug en ske til at udstene agurken med.