Logo

Svensk sildesalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et par udblødte kryddersildefileter skæres i terninger og blandes med terninger af kogt kartoffel, rødbede og æble.
En marinade tilberedes af tomatketchup, der røres med sherry, tørret peberrod (horse radish) og eventuelt sukker. De skårne dele blandes i marinaden. Anrettes og drysses med hakket purløg og æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her