Logo

Røget lammerose med honningmarineret tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

mandarinfileter og flødepeberrod

300 g røget lammekølle
26 g tranebær
50 g Akacie-honning
2 dl piskefløde 38%
40 g revet peberrod
½ citron
1 tsk flormelis
2 stk mandariner skåret i filetter
Feldsalat og endivie salat

Honningmarineret tranebær:
Akacien varmes i gryde i vandbad og tranebærrene tilsættes.
Der gives et lille opkog.
Trækker på køl 2 timer ved 5°.

Peberrodsalat:
Fløden piskes let og revet peberrod, citronsaft, flormelis vendes i.

Røget lammekølle skæres i tynde skiver og formes som roser.
Anret på fad, pynt med mandarinfilet, endivie salat og feldsalat.
Server fx Valnøddebrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her