Logo

Letstuvet blomkål - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer

1 blomkålshoved med en krans af grønne blade

30 g smør

3 spsk hvedemel

¼ liter lys bouillon

¼ liter piskefløde

salt og peber

lidt reven muskat

 

Skær de grønne blade af kålen og snit dem meget fint.

Del blomkålen i buketter.

Svits de grønne blade i smørret - de skal ikke tage farve.

Rør melet i og spæd med bouillonen og fløden.

Kom blomkålsbuketterne i og lad dem småkoge i 5 minutter eller til blomkålen er mør.

Rør i stuvningen, så den ikke brænder på.

Smag til med salt, peber og reven muskat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her