Logo

Indbagt oksemørbrad 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 oksemørbrad
1 bakke champignoner
50 g smør
3 dl cremefraiche
salt
groftkværnet sort peber
1-2 pakker butterdej
1-4 spsk citronsaft

Tag butterdejspladerne op af fryseren og bred dem ud, så de kan tø lidt op.

Skær fedtet fra mørbraden og brun den i lidt smør.
Rens og skær champignoner i kvarte og rist dem først på en tør pande til de har fået lidt farve.
Kom smør på og lad dem brune lidt mere.
Kom cremefraiche på champignonerne og kog det hele lidt mere ind til konsistensen er tykkere.
Smag til med salt, peber og citronsaft (efter behag).
Tag panden af varmen og lad saucen køle lidt af, mens du laver næste punkt.

Få butterdejspladerne til at hænge sammen i et rektangel, der er stort nok til at stegen med sauce kan pakkes ind i butterdejen.
Kom noget af champignonsaucen på midten af rektanglet, læg mørbraden på, kom mere sauce på.
Rul til sidst dejen helt omkring mørbrad og sauce.
Lav evt. en dekoration af butterdej (fx fletværk) og læg den ovenpå den indpakkede mørbrad.

Læg den indpakkede mørbrad over på en smurt bageplade og bag den i ovnen ved 220 º i mellem 20 og 40 min. alt efter kød og ønske om stegning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her