Logo

Pikant kvarkret med skinke i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smør eller margarine
3 æggeblommer
500 g kværk
1 ¼ dl mælk
125 g semulje
150 g kogt skinke
1 tsk hakket persille
1 fed hvidløg
mild paprika
2 æggehvider
2 spsk rasp
evt. reven ost
smør
       
Rør det blødgjorte fedtstof sammen med æggeblommer, kvark og mælk.
Kom semuljen i og derefter små skinketern.
Pres hvidløgssaften i dejen og smag den til med salt og paprika.
Vend til sidst de stiftpiskede æggehvider i dejen og kom det i den
gennemfugtede stegeso, der er smurt med halvsmeltet smør og drysset med
rasp.
Strø rasp på dejen og læg nogle smørklatter på.
Bag gratinen ca. 1 time ved 200ºC.
Er gratinen ikke blevet tilstrækkelig brun under bagningen, kan låget
fjernes, osten drysses på, og den kan efterbrunes ved stærk varme eller
under grill.
Den må ikke blive for mørk, så smager osten ikke godt.
Spis grøn salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her