Logo

Engelsk custard 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
2 spsk sukker
3 ⅓ dl mælk
½ tsk vaniljesukker
 
Æggeblommer og sukker piskes let og skummende.

Mælken opvarmes til næsten kogepunktet i en lille gryde.
Den hældes i æggeblandingen under stadig omrøring.
Blandingen hældes tilbage i gryden.
Massen opvarmes ved svag varme i ca. 5 min til den er cremet i konsistensen. Pas på, at saucen ikke koger, det vil få den til at løbe sammen.
Tag gryden af blusset og rør vaniljesukker i.
Ved serveringen hældes saucen i en lille kande.
 
Tips: Engelse custard er allerbedst når den laves ca. 30 min før servering. Dæk saucen godt til med film, så den ikke trækker skind.
Server saucen til frisk eller konserveret frugt eller kager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her