Logo

Blåbærsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en utrolig nem men lækker hjemmelavet sirup med blåbær. Brug siruppen i en græsk yoghurt, på pandekager, eller i desserten.


300 g friske blåbær
1 dl vand
200 g sukker

*

 
Blend blåbærrene til puré.
Lad vandet, sukkeret og pureen koge under omrøring i 10-12 minutter.
Den afkølede sirup hældes gennem en si.
Sirup skal opbevares i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her