Logo

Roastbeef med remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
3-4 skiver roastbeef
1 stor spsk remoulade
½ tsk hakket persille
1 tomat springer

Kom roastbeefen på brødet. Læg bræmmen af remoulade oven på roastbeefen, drys persillen på remouladen og pynt med tomatspringeren på midten.

Remoulade:
Remoulade kan laves på forskellige måder, og selvfølgelig kunne vi starte med at sylte grønsagerne osv. Men man kan også købe en Luksus Picalilly (sød sennepspickles).
500 g Picalilly kommes i en sigte, for at senneps-dressingen kan dryppe af. Blend grønsagerne groft og tilsæt 200 g Kryddermayonnaise, se opskrift, og man har en næsten hjemmelavet remoulade, som smager dejligt.
Man kan også blende kapers eller saltagurker med, hvis den skal være mere salt.

Tomatspringer: En skive tomat skæres fra midten og ud. Skiven vrides og sættes på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her