Logo

Sardinpostej - Sardinková pomazánka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

tjekkisk     
      
1 dåse sardiner
1 klat smør
1 citron til pynt
2-3 tsk citronsaft
1-2 finthakkede skalotteløg
fransk flûte eller italiensk brød
salt og friskkværnet sort peber
 
Læg sardiner i en stenmorter eller en kraftig skål sammen med de
finthakkede skalotteløg og smør.
Stød dette sammen i en morter med støderen eller i skålen med en træske
til blandingen er helt fintkornet som en puré.
Tilsæt derpå citronsaften, salt og peber.
Bør lægges i køleskabet mindst ½ time før serveringen.
Sardinpostej smøres på brødet og pyntes med citronskiver.
Drik tjekkisk øl til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her