Logo

Lam i fad 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 løg (ca. 350 g )
500 g lammesmåkød
15 g margarine
4 tomater
1-2 auberginer (ca. 450 g )
2-3 courgetter (500 g )
2 grønne peberfrugter
1 ½ tsk salt
½ tsk stærk paprika
20 g margarine

Løg og lammekød skæres i store tern og brunes på en pande i margarinen.

Tomaterne skoldes, flås og skæres i kvarte. Auberginer, courgetter og peberfrugter skæres i store tern.

Grøntsagerne lægges i bunden af et stort smurt ovnfast fad eller en lille bradepande Kød og løg, salt og paprika fordeles oven på grønsagerne. Lidt margarineklatter lægges over kødet.

Låg eller alufolie lægges på fadet. Stilles i ovnen 1 ½-1 ¾ time ved 180ºC, til kød og grønsager er møre.Tips:Ovntiden afhænger af fadets størrelse, jo tættere grønsager og kød ligger i fadet, jo længere tid skal retten stå i ovnen. Auberginer og courgetter kan svitses i lidt margarine inden de lægges i fadet. Margarinen over retten kan så undlades.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her