Logo

Tips: Pisk æggehvider stive

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Pisk æggehvider stive

Kom 1 tsk eddike og en kniv­spids salt i æggehviden, hvis den ikke bliver stiv, når den piskes. Hvis der er rester af æggeblom­me i hviden, bliver den måske ikke stiv.

Rene skåle: Skyl skålen i koldt vand, før der piskes æggeblommer i den - så hænger æggeblommen ikke fast i skålen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (17 stemmer)
Siden er blevet set 15.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her