
 
Spejlæg er godt både morgen, middag og aften. Her er en sund
og sjov variation med peberfrugt. 
Arbejdstid: 15 min. Stegetid. 10 min. 2-3 personer 
 
#
4-6 æg (beregn 1-2 æg pr. person) 
1 grøn peberfrugt 
1 gul eller rød peberfrugt 
50 g smør 
 
Tilbehør: 
grøn salat 
groft rugbrød 
evt. tomatketchup 
*
 
RENS peberfrugterne, og skær dem i ca. 3 cm tykke skiver. 
STEG de største ringe i nogle min. i halvdelen af smørret på
en slip let-pande. 
Beregn 1 ring til hvert æg. 
 
VEND peberfrugt-ringene. 
Læg en lille klat smør i midten af hver ring. 
Slå forsigtigt et æg ad gangen ud i en kop, og hæld dem
enkeltvis i peberfrugt-ringene på panden.
Steg videre ved middel varme, til æggehviderne er stivnede
og blommerne stadig flydende. 
 
ANRET med salat, og server med rugbrød, salt, peber og evt.
tomatketchup. 
 
TIPS: Gem resten af peberfrugten, og brug den på smørrebrød,
i salater eller gryderetter.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin