2 gulerødder 
1-2 porrer 
½ blomkålshoved 
200 g friske eller frosne grønne bønner 
15 g smør/margarine 
1 ½ l suppe 
1 kvist merian eller 1 laurbærblad 
salt  
½-1 peberfrugt
  
Rens grønsagerne. 
Skær gulerødder og porrer i skiver og del blomkålen i små buketter. 
Bræk bønnerne i mindre stykker. 
Smelt fedtstoffet i en gryde, og svits gulerødder og bønner heri 1 min., uden at grønsagerne bruner. tilsæt suppe og krydderier. 
Kog suppen 15 min. tilsæt porrer og blomkål. 
Viderekog suppen, til grønsagerne er møre. 
Smag til med salt. 
Fjern merian eller laurbærblad. 
Skær peberfrugten i tynde strimler og drys dem over ved anretningen.
Energi: 21% protein, 42% fedt, 37% kulhydrat