Logo

Broget grønsagssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gulerødder
1-2 porrer
½ blomkålshoved
200 g friske eller frosne grønne bønner
15 g smør/margarine
1 ½ l suppe
1 kvist merian eller 1 laurbærblad
salt 
½-1 peberfrugt
 
Rens grønsagerne.
Skær gulerødder og porrer i skiver og del blomkålen i små buketter.
Bræk bønnerne i mindre stykker.
Smelt fedtstoffet i en gryde, og svits gulerødder og bønner heri 1 min., uden at grønsagerne bruner. tilsæt suppe og krydderier.
Kog suppen 15 min. tilsæt porrer og blomkål.
Viderekog suppen, til grønsagerne er møre.
Smag til med salt.
Fjern merian eller laurbærblad.
Skær peberfrugten i tynde strimler og drys dem over ved anretningen.
Energi: 21% protein, 42% fedt, 37% kulhydrat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her