
 
En dejlig frisk
salat, som du kan servere som en lille forret eller som tilbehør. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. 
 
#
1 økologisk appelsin
1 spsk
hvidvinseddike 
1 spsk olie 
salt og peber 
1 fennikel 
1 moden avocado 
*
 
Riv skallen på
appelsinen fint, og rør det sammen med vineddike og olie. 
Smag til med salt og
peber. 
 
Skær den hvide hinde
af appelsinen, og skær frugtkødet i skiver eller både. 
Vask
fennikelknolden, halve r den og skær stokken ud. 
Snit knolden i tynde
strimler. 
Halver avocadoen, og
fjern sten og skræl. 
Skær frugt kødet i
tynde skiver. 
Vend det hele sammen,
og server som en forret eller som tilbehør til kød eller fisk. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin