Logo

Oksemørbrad med rabarber gorgonzolasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksemørbrad
rabarber
gorgonzola
rösti
gulerødder
ærter
 
Oksemørbrad gnides med salt og peber, brunes på en varm pande, sættes i ovn, hvor den steges rosa ved 175ºC i 20–30 min. afhængig af kødets tykkelse.
Saucen tilberedes med en sauce espanol, tilsættes 1 glas rødvin,
gorgonzola samt saften fra en rabarberkompot, smages til der er smag
fra såvel grundsauce, gorgonzolaen og rabarber.
Gulerødder skæres julienne, og de får sammen med ærter et hurtigt
opkog i gryde tilsat smør.
Kartoffelrösti tilberedes eller købes færdige fra frys, hvis man synes det tager for lang tid at lave disse.
Oksemørbraden skæres ud i tynde filetskiver, anrettes på fad med
ærter, gulerødder og rösti.
Saucen serveres i kande til retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her