Logo

Krydret løgsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg alm. løg
2 porrer
3 spsk smør
1 liter lys bouillon
salt og peber
1 tsk merian
1 rød og grøn peberfrugt

       
Pil løgene og skær dem skiver.
Rens porrerne og skær dem i tynde skiver.
Svits begge dele klare i smørret i en gryde - det må ikke blive brunt.

Tilsæt bouillon og krydr med salt, peber og merian.
Lad suppen koge i 15 min.
Skær peberfrugterne i små terninger.
Kom dem på suppen, når den serveres.
Server med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her