Logo

Fisk i alufolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g torskefilet
 
Fyld:
4-5 gulerødder
2 porre
2 løg
1 selleri
salt og citronpeber
 
Riv et stykke alufolie af en rulle på ca. 30 cm. Læg det på bordet.
Skær grønsagerne i tynde strimler (gerne lidt af hver slags) - en
kopfuld pr. alufoliestykke.
Læg omkring 75 g torskefilet ovenpå.
Drys med salt og lidt citronpeber.
Fold alufolieen sammen over midten og klem enderne sammen.
Læg pakkerne i bradepanden og bag dem ved 175ºC i 45 minutter.
 
Beregn to pakker pr. person.
Du kan bruge mange forskellige krydderier: paprika, karry, persille og
basilikum.
Kan evt. serveres med Kaperssauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her