Logo

Lammeragout for hvidløgselskeren

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5oo g lammebov i store terninger
100 g marinerede hvidløg
1 stortløg
200 g squash
250 g champingnons
2 spsk olie
50 g hvedemel
25 g smør

Vend lammekødet i melet og brun det godt i olie på en pande.
Krydder med salt og peber.
Kom kødet i en gryde.
Tilsæt det hakkede løg og vand, så det dækker.
Lad dette simre under låg i 45 min.
Rens champignonerne og halvér de største.
Skær squash i skiver og lad hvidløgene dryppe af.
Rist alle ingredienserne i halvdelen af smørret på en pande.
Hæld dette i lammeragouten og lad det koge med de sidste 5 min.
Skum ragouten for evt. urenheder og tilsæt resten af smørret.
Smag den til med salt og peber.

Tips: de marinerede hvidløg kan skiftes ud med forårsløg eller nye løg skåret i kvarte

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her