5oo g lammebov i store terninger
100 g marinerede hvidløg
1 stortløg
200 g squash
250 g champingnons
2 spsk olie
50 g hvedemel
25 g smør
Vend lammekødet i melet og brun det godt i olie på en pande.
Krydder med salt og peber.
Kom kødet i en gryde.
Tilsæt det hakkede løg og vand, så det dækker.
Lad dette simre under låg i 45 min.
Rens champignonerne og halvér de største.
Skær squash i skiver og lad hvidløgene dryppe af.
Rist alle ingredienserne i halvdelen af smørret på en pande.
Hæld dette i lammeragouten og lad det koge med de sidste 5 min.
Skum ragouten for evt. urenheder og tilsæt resten af smørret.
Smag den til med salt og peber.
Tips: de marinerede hvidløg kan skiftes ud med forårsløg eller nye løg skåret i kvarte