Logo

Torsk i vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk i vinaigrette

500 g torskefileter

1 tsk havsalt

2 knivspids citronpeber

Pensling:

2 spsk olivenolie

3 kviste frisk timian

Dressing:

2 spsk eddike

8 spsk olie

1 spsk dijonsennep

salt og peber

Salat:

3 stilke frisk persille

1 løg

30 g kapers

1 hjertesalat

2 hårdkogte æg

1 citron

Pynt: frisk timian

 
Rens torskefileterne og tilsæt salt og citronpeber.

Pensl fileterne med olie og læg frisk timian oven på dem.

Sæt dem i ovn i 15 min. ved 180°C.
Lav en vinaigrette ved at røre eddike, olie, sennep, salt og peber sammen i en skål.

Salat: Hak persille og løg fint.

Tilsæt kapers, Hjertesalat og hakkede hårdkogte æg.

Dryp citronsaft over salaten.
Anret salaten på tallerken.

Læg varm torsk og vinaigrette ovenpå og pynt med frisk timian.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her