Logo

Muslingesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g porre
50 g selleri
1 fed hvidløg
1 dl tør hvidvin
2 dl fiskebouillon
1 dl piskefløde
1 knsp. safran
125 g muslinger, drænede fra dåse
1 tsk hakket dild

Porrer og selleri snittes i ½ x ½ cm og svitses i en gryde med hakket hvidløg.
Når grønsagerne er klare, tilsættes hvidvinen, som koges til den er reduceret til ca. det halve.
Fiskebouillonen tilsættes og koges igennem.
De drænede muslinger kommes i og suppen monteres med fløden.
Tilsæt dild og safran.
Kog suppen op og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her