Logo

Ungarsk Gullach suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 mellemstore kartofler (i tern)
500 g oksekød i tern
4 l. vand
2 ½ terning bouillon
25 skivede gulerødder
3 skivede porrer
250 g majs
½ dl madolie
1 spsk paprika
1 tsk oregano

Først sætter du vandet over kog, så hælder du bouillon og olie i, rører det ud.
Derefter kommes grønsagerne i.
Kødet svitses på en pande, tilsættes krydderier, og hældes over i gryden.
Skru op på ⅔, 4/6 eller 8/12 og vent i en halv time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her