Logo

Grønlangkål 2 - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer.

2 stokke grønkål eller 1 pk. (375 g) grønkål, frosset, hakket
1 dl vand
3 spsk (25 g) smør/margarine
3 spsk hvedemel
2-3 dl mælk
salt
Evt. sukker

* Tilberedning

Med frisk grønkål (Trykkoger: 2-3 min. - alm. gryde: 15 min.): 
Pil grønkålen fra stokken, rib den og skyl den godt.
Kom 1 dl vand i gryden.
Anbring grønkål en på risten eller i trådkurv.
Trykkog 2-3 minutter - afkøl hurtigt.
Hak grønkålen med kniv eller gennem kødhakker.

Med frossen grønkål (Trykkoger: 8- 10 min. - alm. gryde: 15 min.): 
Kom 1 dl vand i gryden.
Læg den frosne grønkål heri.
Trykkog 8-10 minutter - afkøl hurtigt.


Tilsæt mælken (3 dl til frisk grønkål og 2 dl til frossen)
Jævn med smørbolle rørt af 3 spsk (25 g) smør eller margarine og 3 spsk hvedemel.
Smag til med salt, evt. sukker.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her