Logo

Kryddersild fra Strømfjord

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 sild befris for hoveder og tarme. Mælke og rogn bevares. Sildene skylles godt og lægges derefter i eddikevand (2ºC eddikesyre til ¾ l vand) i 24 timer. Tages op og løber godt af. Lagene afsild og krydderier lægges derefter saplmen med en blanding af 400 g salt, 650 g sukker, knuste krydderier af 8 g stærk peber, 5 g krydderpeber, 4 g nellike, 10 g spansk humle, 3 g sandel i en sten- eller glaskrukke. Sildene lægges tæt sammen med ryggen nedad og krydslagt. Krydderierne i øverste lag. Pres lægges ovenpå. Sildene er færdige til brug efter 14 dages forløb og holder sig godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her