Logo

Chokoladekonfekt Perlen fra Perigord

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvid chokolade
3 ½ dl piskefløde
75 g smør
150 g marcipanmasse
¼ dl armagnac
 
Chokoladen hakkes groft.
Fløden bringes i kog, tages af varmen og hældes over chokoladen under
omrøring.
Smørret røres i, når massen er 35-40ºC varm.
Til sidst røres marcipan og Armagnac i.
Det hele stilles køligt til næste dag, hvor massen trilles til kugler, der
rulles i cacao.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her