Logo

Sild, kogte, med flødesauce og purløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene koges efter at være udtaget, med så meget vand, at det lige står over, tilsat salt, hel hvid peber, 2-3 laurbærblade, lidt allehånde, løgskiver og eddike. Af mælk og fløde opbages en sauce, hvori man lader koge et ituskåret løg og et par nelliker. Sies og tilsættes fintskåret purløg samt noget koldt smør. Serveres med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her