Logo

Stenbiderrogn med sennepsfløde, pesto og parmesankiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stenbiderrogn med sennepsfløde, pesto og parmesankiks

200 g frisk, renset stenbiderrogn 

Lidt dild til pynt

 

Sennepsfløde:

1 ½ dl piskefløde       

2 spsk cremefraiche 38%

Saft af 1 lime 

2 spsk sennep

Salt og peber

 

Pisk fløde og cremefraice til en cremet konsistens, smag til med limesaft, sennep, salt og peber.                                  

 

Pesto:            

1 bdt persille

2 dl olivenolie

2 fed hvidløg

15 g pinjekerner

15 g parmesan, revet

Salt og peber

Blend alle ingredienser.

 

Parmesankiks:        

150 g parmesan revet        

2 spsk olivenolie        

50 g hvedemel

2 æggehvider 

 

Blend alle ingredienser.

Smør dejen ud på bagepapir og form som kiks.

Bag kiksene i ovnen ved 160°C i 6-8 minutter.

 

Anret rognen på sennepsfløden og læg pesto rundt om.

Pynt med dild og spis med parmesankiks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her