Logo

Tomatsuppe med pasta og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsuppe med pasta og bacon

 

Denne dejlige tomatsuppe mætter godt, fordi den er fyldt med pasta og grønsager.

Arbejdstid: 40 min. Stege/kogetid: 35 min. 4 personer

 

#

2 løg

2 gulerødder

3 stilke bladselleri

1 bundt persille

100 g bacon

1 spsk olie

5 kviste timian

2 laurbærblade

1 tsk tørret oregano

1-2 tsk paprika

2 dåser hakkede tomater

5 dl grønsagsbouillon

150 g kort pasta eller suppehorn

salt

Tilbehør: brød

*

 

PIL løgene, og hak dem.

Rens grønsagerne, og snit dem fint.

Skyl persillen, og hak den.

 

SKÆR bacon i små terninger, og svits dem gyldne sammen med løg og olie i en stor gryde.

 

TILSÆT gulerødder og bladselleri, og svits dem med et par min.

Tilsæt timian, laurbærblade, oregano, paprika, tomater og grønsagsbouillon.

Lad suppen simre i 25 min.

 

KOG pastaen i en gryde letsaltet vand efter pakkens anvisning.

Dryp pastaen af i en sigte, og hæld den i suppen sammen med den hakkede persille.

Kog suppen op, og smag til med salt.

 

SERVER suppen med brød.

 

TIPS: Hvis du foretrækker en cremet suppe, kan du koge grønsagerne helt møre, og blende suppen, inden du tilsætter pasta og persille.

Husk at tage timiankviste og laurbærblade op, inden du blender suppen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her