Logo

Søde kartofler postej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 søde kartofler
4 tommer smeltet smør
3 æg
1 kop sukker
1 tsk kanel
¼ ristede muskatnød
¾ kop mælk
1 tsk vanilje

bageform til postej
1 kop hæget pecan nødder

Brug en food processor eller en gaffel til at mase søde kartofler med smeltede smør
Tilsæt æg, sukker, kanel og nøddedej
Tilsæt mælk og vanilje
Hæld blandingen i en bageform
Sæt det i en mikroovn på 70º i 7 minutter
drys pecans på overfladen af kagen
Rotere halvvejs igennem bagningen med mikroovn på 70º i 6 – 8 minutter eller indtil midten ikke længere vibrerer.
Hvis De bedre kan lide det, kan De bage det i ovn på 200º, indtil det ikke længere vibrerer.
Så er det klar til servering.

Opskriften er lidt uklar, desværre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her