Logo

Laks stegt med persille og citroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

2 stk laks
1 lille bdt bredbladet persille
2 fed hvidløg
1 skal fra citron
1 citron
olivenolie
Salt og peber

Varm olivenolie på en pande og steg laksen med skinsiden ned af. Læg en lille tallerken henover så den ligger helt plan på panden. Steg fisken stille og roligt indtil den bliver gennemvarm. Hak persille og vend med snittede hvidløg og skal af citron. Skær den anden citron i skiver og steg dem 2 - 3 minutter. Anret fisken henover de stegte citroner og anret med persille.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her