Logo

Grillet farseret mørbrad provencale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store afpudsede svinemørbrad

Fars:
100 g grofthakket svinelever
300 g hakket svinekød
1 lille bdt hakket persille
½ dl rødvin
1 æg
½ dl hvedemel
50 g hakkede, soltørrede tomater eller 100 g ristede bacontern
1 lille revet løg
2 fed presset hvidløg
½ tsk firskhakket/tørret timian

Ratatouille:
1 squash i tern
1 mellemstor aubergine i tern
1 stort løg i tern
2 fed presset hvidløg
1 kg kogte kartofler i tern
1 tsk friskhakket/tørret timian
½ dl olie
salt og peber

Tomater:
8 tomater
2 fed presset hvidløg
1 kvist timian

Hak leveren med en kniv og rør den sammen med svinekødet og de øvrige ingredienser til en fars.
Bruges bacontern, ristes de først på en pande, inden de tilsættes farsen.
Skær mørbraden igennem på den lange led og bank den let ud til en ensartet størrelse.
Rul farsen indeni.
Snør eller hæft mørbraden med kødnåle.
Grill i 20-25 min. til den er gennemstegt.

Grill på alle sider ved middel varme, ikke for tæt på gløderne.
Lad den trække ca. 15 min., let tildækket.

Ratatouille:
Svits ingredienserne ved god varme ca. 5 min. i olie eller til de er møre.
Tilsæt olien lidt ad gangen, da grønsagerne suger meget.
Smag tilsidst til med salt og peber.

Tomater:
Skær et krydssnit i tomaterne og læg dem på alufolie på kanten af grillen.
Krydr med hvidløg og timian og grill dem til de er sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her