Logo

Flødekogt rosenkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500-600 g rosenkål
2 spsk smør
3 dl piskefløde
½ dl hvidvin
1 spsk sennep (helst dijonsennep)
salt, peber
klippet purløg
 
Rosenkålen kommes i en gryde med gyldent smør og steger få minutter heri,
mens der røres rundt.
Derefter tilsættes fløde og vin.
Småkoger til kålen er mør, rør af og til, det må ikke brænde på.

Smages til med sennep, salt, friskkværnet peber og meget klippet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her