Logo

Svinemedalion Florentin med bagt kartoffelmos og ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad
100 g bacon
1 pk. hel spinat
3 tomater
olivenolie

Sauce:
½ l. mælk
40 g hvedemel
40 g margarine
100 g reven parmesan
lidt muskat
paprika
salt
peber

Mørbraden skæres i bøffer på ca. 3 cm.
Bacon kommes omkring, steges i olivenolie ca. 5 min. på hver side.
Herefter steges tomatbådene.
Spinaten skæres groft, svitses i lidt margarine, krydres med salt og peber.
Medalionerne anrettes på spinaten, hæld Mornay sauce over.
Pyntes med tomat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her