Logo

Kammuslinger og petit clams på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
12 kammuslinger i skal
12 petit clams (store hjertemuslinger)
1 citron
 
Åbn kammuslingerne og befri muslingerne for rogn og tarmsæk.
Læg muslingerne tilbage i skallerne og krydr med salt og peber.
Bind låget fast med våd snor, så muslingen igen er hel.
Skur hjertemuslingerne rene.
Stil kammuslinger og hjertemuslinger direkte på den varme havegrill. Efter få minutter vil de automatisk åbne sig og være klar til servering.
Server med citron og fx. en god Caesar salad.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her