Logo

Kylling, ost og baconruller i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling, ost og baconruller i airfryer 

 
Med få ingredienser er denne airfryer-opskrift fuld af smag. Server disse velsmagende ruller med ris eller stegte kartofler til brunch eller frokost.
15 min forberedelse. 20 min kogetid. 2 portioner

 
# Ingredienser
1 kyllingebrystfilet
90 g dåse majs
60 g flødeost, ved stuetemperatur
40 g (½ kop) revet osteblanding (fx 3 slags)
1 spsk hakket frisk koriander
4 skiver bacon
Tomatsalsa, til servering

 
* Tilberedning
Brug en lang skarp kniv til at skære kyllingebrystet midt over på langs.
Brug en kødhammer til at støde kyllingebrysterne ud til ca. 5 mm tykke.

 
Kom majs, flødeost, osteblanding og koriander i en skål.
Top det ene kyllingestykke med halvdelen af blandingen.
Top det resterende kyllingestykke med den resterende blanding.
Rul forsigtigt fra den korte ende af kyllingen til at omslutte.
Pak hvert stykke kylling ind i to stykker bacon. Fastgør med tandstikker.

 
Spray airfryerens kurv med olie.
Læg kyllingen i kurven og luftsteg ved 180 °C i 15 min, eller
indtil den er gennemstegt.
Vend halvvejs igennem tilberedningen,

 
Kassér tandstikkerne. Skær kyllingen i skiver og server med salsa.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her