(4 personer) 
4 spsk olivenolie 
1 stort løg, hakket 
1 fed hvidløg, knust 
1 tsk kanel 
1 tsk stødt allehånde 
1 tsk finreven ingefærrod 
225 g champignon i tern 
450 g tomater, flåede og hakket 
1 tsk tomatpuré 
100 g valnøddekerner, hakkede 
1 spsk finthakket persille 
salt og peber 
Varm 1 spsk af olien og sautér løg, hvidløg og krydderier 3-4 min. til løget bliver blødt. 
Tilsæt champignons, læg låg på og kog ved svag varme 10 min. Rør af og til. Tilsæt tomater og tomatpuré, smag til, kog 10 min. mere 
Varm resten af olien i en anden grude og rist de hakkede valnødder 4-5 min. til de er lysebrune. Rør halvdelen af valnødderne i saucen. 
Ved servering blandes saucen i nykogt pasta, resten af valnødderne og persillen drysses over.