Logo

Sønderjysk leverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ svinelever (ca. 500 g)
500 g spæk (eller efter behag)
2 tsk salt
1 tsk peber
2 ½ dl piskefløde
Rasp af 4 tvebakker
2 tsk hvedemel
1 æg
Tilbehør: Rugbrød og syltede rødbeder
 
Lever og spæk køres 2 gange igennem kødhakkema­skinen.
Alle ingredienser røres sammen til en lind fars.
Farsen kommes i foliebakker og bages i vandbad i ovn ved 180°C i 1-1 ½ time.
Serveres lun med rugbrød og rødbeder.
 
Som alle andre husmødre har de sønderjyske også de­res bud på en "rigtig" lever­postej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her