Logo

Kaninfrikadeller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g kaninkød (bov, kølle)
50 g spæk eller bacon
20 g hvedemel
2 dl piskefløde
2 æg
2 soltørrede tomater i tern
15 g basilikum
2 skalotteløg
saft af ½ citron
1 spsk dijonsennep

Kaninkødet skæres fra bov og kølle.
Kød, spæk, løg og basilikum køres gennem kødhakkeren.
Kødet blandes med hvedemel, piskefløde, citronsaft, tomattern og smages til med dijonsennep, salt og peber.
Formes som små frikadeller og steges ved middelvarme.
De må ikke blive tørre.
Serveres med nye persillekartofler og- eller en salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her