Logo

Fiske-rillette aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget pebermakrel er en fed fisk fuld af de sunde, flerumættede fedtsyrer. Den sorte peber er en elegant smagsmæssig modspiller.

2 pebermakrel

½ dl cremefraiche 38%,

dild til pynt

1 flutes.

*

Pil fiskekødet fra benet og kom det i en skål.

Rør fiskekødet med cremefraiche og stil i køleskab.

Skær brødet i tynde skiver og rist det.

Laves evt. i forvejen og opbevares i en lufttæt kagedåse.

Kom fiskerilletten på brødet, pynt med dild og server med et glas pastis, tyndet op med vand i forholdet 1:5.

Tips: Røget pebermakrel er en fed fisk fuld af de sunde, flerumættede fedtsyrer. Den sorte peber er en elegant smagsmæssig modspiller.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her